Отборите на Интер и Ювентус играят при резултат 1:0 в голямото

...
Отборите на Интер и Ювентус играят при резултат 1:0 в голямото
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Интер - Ювентус 1:0, автогол на бианконерите

Отборите на Интер и Ювентус играят при резултат 1:0  в огромното дерби на Италия. Срещата от 23-ия кръг на Серия А започва в 21:45 часа, а на Gong.bg ще проследим най-интересното от нея.

Двубоят може да е решителен за купата, защото двата тима заемат първо и второ място в шампионата. " Нерадзурите " водят с точка, само че са и с мач по-малко.

Интер пое надзор над топката още от първите минути и даже на два пъти домакините получиха късмет да изпълнят ъглов удар след положителни офанзиви. " Нерадзурите " обаче по този начин и не стигнаха до чисто състояние.

В 18-ата минута Бенжамен Павар центрира отдясно. Подаването му откри Димарко, който опита от въздуха да стреля непосредствено. Топката обаче мина настрана от задачата.

Две минути по-късно Лаутаро Мартинес също опита да стреля от дребен ъгъл, след центриране на далечната греда. Неговият шут обаче бе блокиран и последва нов ъглов удар, който обаче не докара до нова заплаха пред вратата на Шчесни.

Интер пропиля страхотна опция в 25-ата минута. Димарко получи пас отляво и подаде към нахлуващия Маркюс Тюрам, който излизаше очи в очи с вратаря, само че се забави и в последния миг бранител притича и блокира удара му, а след това и Шчесни се намеси, с цел да почисти топката.

В 32-ата минута добър късмет пропусна и Душан Влахович. Сърбинът бе открит от Маккени в наказателното поле. Той имаше задоволително време и пространство, само че първото му допиране на топката бе неприятно и поради това бранител на домакините съумя да избие.

LIVE /  1:0

Съставите на двата тима:

ИНТЕР:  Зомер, Павар, Ачерби, Бастони, Дармиан, Барела, Чалханоолу, Мхитарян, Димарко, Тюрам, Мартинес

Gli 1️⃣1️⃣⚫
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР